Bikes, beer and burgers

Eli tuttavallisemmin Karhu ja burgeri maastopyöräilyfestari on todella onnistunut konsepti. Ympäristö on nätti ja Fiskari tarjoaa nykyään jo mukavan määrän laatupolkua. Näytteilleasettajia testipyörien kanssa oli varmaan kymmenisen ja porukkaa oikein mukavasti.

Lähdin paikalle ihan itsekseni testaamaan pyöriä. Kyselin kojuilta mitä heillä oli tarjottavana enskahengessä 160 jouston tietämillä. Alla lyhyet kommentit ensipuraisuhengessä. Ei siis kannata ottaa liian vakavasti.

Ensimmäisenä oli Trekin Slash 9.7. Tuntui jotenkin jäykältä. Todella vähäeleinen, mutta myös erittäin vakaa pyörä. Kyseessä ei ollut ihan kallein versio ja kiekot peruskamaa sisäkumeilla, joka varmasti vaikuttaa herkkyyteen. Silti edes etuiskari voisi reakoida. Muuten tasapainoinen peli ja erittäin poljettava peli. Nyky pyörien linkustot toimivat kyllä hienosti ja isommillakin joustoilla varustetuilla pyörillä voi polkea, jos vain jaksaa.

Pivotin Firebird oli heti hauskan tuntuinen. Herkkä, tasapainoinen ja hyvin säädetty iskunvaimennus (Ridemoressa tehdään tämä aina hyvin). Oli kyllä jonkin verran kalliimpi kokonaisuus kuin edellinen, mutta ei mitenkään överi vaan tällaiseen runkoon aika normi setti. Kun kulki, ajoin hieman pidemmän lenkin.

Pyörässä oli joustoa 160mm tietämillä ja jo se tekee suuren eron. Alamäissä uskaltaa ajaa eikä isommissakaan hypyissä tarvitse pelätä (joita en siis 429:llä laske). Pyörä tulee pehmeästi alas. Ehkä jotain tällaista kaipaisi, jos ajaisi paljon mäkeä ja ehkä myös jotain lyhyttä sähäkkää. Toki pyörä liikkuu myös tasaisella ja on kokoonsa nähden yllättävän kevyen tuntuinen. Sanotaan, että voisi toimia alle 40km lenkeillä. Geometria tuntui itselle jotenkin lyhyeltä. Satulaa olisi ainakin ehkä siirtänyt vielä vähän taaksepäin. Silti hyvin tasapainoinen.

Polen Evolink 158 on ensimmäinen koskaan testaamani Pole. Kaiken hypen jälkeen odotukset olivat kovat. Geometria on erilainen ja heti pyörää säätäessä ei satulasta meinannut löytää polkimia kun ne ovat niin oudossa paikassa satulan alla. Polulla odotin isoa ja pitkää junaa joten vain poljetaan eikä ohjata. Yllätyin kun pyörä ei tuntunut suurelta. Piti oikein pysähtyä ja tarksitaamaan oliko siinä todella 29 kiekot. Yksi syy tähän on L runko joka minulle mittojen puolesta annettiin. LX on isommille toisin kuin monilla muilla merkeillä.

Linkusto niiasi jonkun verran tasaisella. Kiihtyvyys ei ihan parasta, mutta pyörästä kyllä saisi kevyemmän. Tämä oli muutenkin jo paljon polkua nähnyt yksilö eikä kaupan herkkyyttä enää ollut samalla tavalla kuin edellisissä. Poluilla Evolink kääntyi ja alamäissä tuli hyvin tasapainoisesti alas. Isommat hypyt sujuivat ilman ongelmia. Teknisesti tasapainoinen paketti, mutta vähän jäi mietityttämään onko turhan raskas.

Polen Machine on näyttävä pyörä. Se on Evolinkiinkin verrattuna pitkän näköinen ja rungon muodot ovat uniikkeja. Myös 180mm etujousto on omasta vinkkelistä massiivinen eikä pyörä ole tarkoitettu Fiskarin poluille. Silti se liikkuu ylös mäkiä ja liikahtaa polkiessa, mutta erityisesti se liikkuu alas. Testilenkin ainoassa isommassa mäessä sai pienen häivähdyksen pyörän kyvyistä. Machine pysyi hyvin pollulla. Ehkä pyörän ohjaaminen on vakaampaa. Jarruttamisen uskaltaa jättää myöhemmäksi kun ajo on halussa. Täytyy ehdottomasti päästä kokeilemaan alamäessä.

Canyonin pisteellä oli varmaan päivän pisimmät jonot. En jaksanut odotella enskapyörää joten otin ihan mielenkiinnosta kokeiluun sähköpyörän. On kyllä melkoista menoa. Boost asetus päälle ja sitten pidetään tangosta kiinni sekä yritetään pysyä polulla. Ymmärrän hyvin näiden suosion, koska onhan se hauskaa kun vehje lähtee ylämäkeen, mutta itselle ajo-ominaisuudet eivät varsinkaan alamäissä suuren painon takia miellytä. Ja mä haluan hikoilla.

Kona Process omaa massiivisen takalinkun. Siis hämmentävän suuren. Alkoi kyllä jo jaloissa tuntua, mutta oli tämä myös raskas ajaa. Toki pyörässä on halvempi alurunko. Muuten tasaista menoa. Sopii ehkä rauhallisempaan menoon tai alamäkeen.

Pivot Trail 429 eroaa aikalailla muista pyöristä. Omaa joustoa huomattavasti vähemmän, alla laadukkaat kiekot ja pyörä on yleensäkin kevyempi. Myös ajoasento on menevämpi. Ja kyseessä siis oma pyörä. Ehdottomasti näistä POLKUpyöristä nopein Fiskarissa. Ajatuksena kirjoittaa oma vähän syvempi juttu kokemuksista parin kesän ajalta.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s