Jatko…

Vaikka blogin nimi on kiipeilysohlot ja kukaan ei lue tätä, ajattelin alkaa kirjoittamaan aina jotain pientä kun tulee eteen uusia kokemuksia ulkoiluun liittyvistä jutuista. Aiheena voi olla kiipeilyä, maastopyöräilyä, vaellusta, melontaa, seikkailu-urheilua, juoksemista tai ihan mitä vain ulkona suorittamista. Paino sanalla suorittaminen. Kuvaan todella satunnaisesti ja kuvia voi tulla nihkeästi, mutta ehkä edistystä tapahtuu silläkin puolella kun hankin puolihuolimattomasti uuden kameran.
Idea tuli päivittäessä Aconcagua-blogia, mutta myös tutustuessä tänä kesänä seikkailu-urheiluun. Oikeastaan ainoa keino saada tietoa oli kysellä tutuilta ja lukea aiheesta eri medioista. Ylivoimaisesti paras informaatio löytyi erilaisista blogeista, joista esimerkiksi toimitettu materiaali jää pahasti jälkeen. Vaikka netissä tuntuu olevan kohta yhtä paljon blogeja kuin lukijoita, niin asia ei lopu kesken.
Todetaan vielä ulkopuolisille Googlen kautta eksyneille, että tämä blogi on vapaamuotoisen (kiipeily)porukan yhteinen blogi ja minä puhun vain omasta puolestani.

Yksi kommentti artikkeliin ”Jatko…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s