Treeni

Tehtiin eilen Jaken kanssa kevään ainoa multisport-treeni. Viikon päästä on Victorinox Spring Adventure ja nyt ollaan valmiita eikä varmasti ylikunnossa. Ensi viikolla voisi yrittää käydä suunnistamassa, jotta olisi siihenkin edes jonkinlainen tuntuma. Muuten on turha alkaa panikoimaan. Kesällä ehtii treenata.
Keli oli nätti. Takaisin tullessa tosin kirkastu ja näkikin jotain.
Vedettiin Melonta-maastojuoksukombo hyvin maltillisella vauhdilla. Edellinen viikko on mennyt vatsataudissa eikä viitsi heti alkaa repimään ja melonta on kyllä lajina sellainen, että puolen vuoden tauon jälkeen huonolla tekniikalla menee noin kolme minuuttia ja kädet ovat puutuneet. Tuntuu ettei pääse yhtään minnekään eikä pysty pitämään tempoa yllä. No, kyllä se siitä – parin lenkin jälkeen kulkee varmasti sutjakammin ja kisatilanteessa täytyykin tuntua pahalta pääsi sitä eteenpäin tai ei. Alun perin piti treenata parikajakilla, mutta väärinkäsitysten johdosta saatiin yksiköt. Toisaalta oli ihan hyvä, että kumpikin sai hakea tuntumaa omaan tahtiin, mutta kun ei olla kumpikaan koskaan melottu kaksikolla, olisi ollut ihan kiva kokeilla ennen kisoja.
Treenin datat löytyy tuolta http://tinyurl.com/breqa3b. Kanoottivuokraamo on jo monet kerrat hyväksi todettu SE Action. Parasta paikassa on mahdollisuus lähteä sekä joelle että merelle. Kopparnäsin vaihtelevat maastot ovat tutut myös mm. viime vuoden Arhcipelago Adventuresta.
Victorinox Spring Adventureen ilmoittauduttiin kilpasarjaan, jotta saadaan kunnolla seikkailtavaa. Tavoite on se sama vanha eli suoritus ilman virheitä ja aikarajoissa maaliin. Joukkueita on viivalla sata, joten toivon mukaan paikanpäällä on urheilujuhlan tuntua. Tasokin voi olla suht kova kun mukana on kansainvälistä väriä. Jengi tulee ilmeisesti treenaamaan Etelä-Suomen maastoihin kesän suurta Endurance Questia varten.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s