Perinteinen Reventeen kevätretki

Viime viikonloppuna eli 25.-26.5.2013 toteutui Sohlojen perinteinen Reventeen kevätretki. Reissu ei sinänsä ollut mikään kiipeilyllinen merkkipaalu, mutta Uuno koiran ensimmäinen osallistuminen kiipeilyaktiviteetteihin kuitenkin.
Minä ajelin Uunon kanssa Hollolaan vanhempieni luo jo perjantaina. Aamulla ajeltiin sitten koko porukan voimin Uuno mukana kalliolle jonne Pirjo ja Nina saapuivat juuri sopivasi samoihin aikoihin. Siinä sitten päivä totuteltiin taas kalliolla kiipeilyyn ja loppupäivästä uskalsin yrittää jopa 6b:n liidaamista, no menestys ei ollut kaksinen, kaksi manttelia olisi pitänyt onnistua, mutta molemmat johtivat putoamiseen… No ylös pääsin vaikka puhdas suoritus jäikin odottamaan tulevaisuutta.
Illaksi Uuno ja minun vanhemmat palasivat Hollolaan ja me muut yöpymään läheiseen Metkan mökkiin jonne myös Laura ja Mikko ehtivät illaksi. Siinä sitten saunottiin ja syötiin ja kasottiin fudista kunnes selvisi majoituksen isännän huomautuksen myötä, että meitä oli majassa liikaa… No metsäähän Suomessa riittää ja telttojakin oli mukana ylenmäärin joten ylimääräiset heivattiin telttamajoitukseen läheisen metsäautotien varrelle.
Toinenkin päivä meni mukavasti kiipeillessä ja kalliota puhdistaessa talven sammalista. Kun kiipeily alkoi väsyttää niin suuntasin kohti Hollolaa, saunaa, illallista ja Uunoa. Saunomisten ja syömisten jälkeen ajeltiin sitten Uunon kanssa takaisin kotiin Helsinkiin.

Ensin tutustutaan..
…sitten vähän…
…kiivetään ja…
…ja lopuksi vähän levätään.
Täällä yövyttiin, tai ainakin osa meistä yöpyi.
Tämä kaveri vartioi.
Pirjo halusi testata…
…märkäpukua viikonlopun triatlonia varten.
Komeasti Pirjo polski, mutta…
…kylmää oli!
Nina tyytyi soutelemaan.
Naapureitakin löytyi.
Lopuksi vielä siniset seinällä.

Yksi kommentti artikkeliin ”Perinteinen Reventeen kevätretki

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s