50 vuotta, Rock & Roll

Kiipeilypiireissä Rock tarkoittaa yleensä enemmän tai vähemmän pystysuoraa kiveä, jota yritetään edetä tavalla tai toisella ylöspäin. Roll voi sitten tarkoittaa mitä vain, vaikkapa sitä sammaloitumatonta kiveä vierimässä alaspäin rinnettä. Musiikissa taas sanat Rock ja Roll muodostavat yhdessä suositun tyylilajin. Viime lauantaina pääsimme Kiipeilysohlojen suorien tai etäjäsenten Lotan, Pirjon ja Jannun (ja tietysti monen muun…) kanssa juhlistamaan semi Sohlo Sepon 50-vuotisjuhlia kyseisen musiikkityylin tahdissa jota ansiokkaasti esitti Sepon oma bändi Boys with Toys ravintola Kaarteessa Helsingissä. Itse juhlasankari paukutti koko illan hienosti rumpuja ja jopa lauloi upeasti!

Musiikki Sepolta sujuu, mutta mitenkäs kiipeily? Meidän kiipeilyporukassa Seppo on pyörinyt vuosia, mutta ennen varsinaista Sohlojen ”perustamista”. Siksi nimitys ”semi Sohlo”. Viime vuosina on yksityisyrittäjän kiireet ja musiikkiharrastus aiheuttaneet Sepon ”katoamisen” seinältä. Ei Seppoa ulkona paljoa ole ennenkään näkynyt, mutta sisäseinäkiipeily on ollut aktiivista. Niinpä päätimme näin juhlan kunniaksi tukea Sepon paluuta paheellisen musiikkiharrastuksen poluilta takaisin terveelliseen kiipeilyn maailmaan ostamalla Sepolle synttärilahjaksi kiipeilykertoja Salmisaaren hienoon kiipeilyhalliin.
Joten isot kiitokset Sepolle hyvistä juhlista ja hienosta musiikista! Ja toivottavasti nähdään seinällä pian…
Seppo rummuissa…
…ja toisesta suunnasta.
”Kiipeilijäpöytä”

Pääsihän se Seppo laulamaankin!

Ja loppuun vähän Hollywood tunnelmaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s