Kiipeilysohlot testaa: Riedelin Coca-Cola lasi

Tässäkö perinteisen Coca-Colan nauttimisen tulevaisuus?

Perinteinen juoma, uusi lasi.

Pari päivää sitten sähköpostiin kolahti Viini Expom mainos ja siinä se oli, heti viestin alussa, viinilaseistaan kuuluisan Riedelin muotoilema Coca-Cola lasi! Coca-Colalla kasvaneella ihmisellä ei tietenkään ollut vaihtoehtoja, pistin välittömästi kahden kappaleen setin tilaukseen. Lasit saapuivat tänään ja tietenkin heti piti päästä testaamaan.
Kysymys siis kuuluu, että maistuuko Coca-Cola todella paremmalta tällaisesta optimaalisesti muotoillusta lasista…
…vai kelpaako mikä tahansa jukurttipurkki…
No sitten testaamaan. Jo ensimmäinen hörppy Riedelin lasista antoi selkeän viitteen lasin eduista. Suoraan ei voinut kuitenkaan makuaistiinsa uskoa, vaan piti tehdä vertailu tavallisen lasin kanssa. Vertailu osoitti selkeästi Riedelin lasin ylivoimaisuuden! Lasin optimaalisten muotojen ansiosta Coca-Cola maistui poikkeuksellisen täyteläiseltä ja täytti koko suun tuoden elävästi mieleen Amerikan syvän etelän puuvillapellot ja Atlantan kuumat kadut, josta tämä uuden maailman ”viini” on kotoisin. Riedelin lasi on ehdottomasti hintansa arvoinen ja nostaa Coca-Colan statusta lähelle vanhan maailman viinikulttuuria. Lasin ainoa huono puoli on se, että tästä eteenpäin Coca-Cola ei maistu enää miltään muista laseista juotuna…
Loppuun pieni huomautus. Vertailu on tehty hyvin pienellä otoksella, eli henkilöllä joka osti lasit. Myös riippumattomuus ei ole millään lailla taattu, joten tämän vertailun tulosta ei voi pitää yleisenä totuutena. Kehotan kuitenkin lämpimästi kaikkia keskittymään ruuissa ja juomissa määrän sijaan laatuun ja hyviin makuihin!

3 kommenttia artikkeliin ”Kiipeilysohlot testaa: Riedelin Coca-Cola lasi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s