Kuuma tipsi Rjukanista

Viime viikonloppu meni Rjukanissa. Itselle toinen kerta ja nyt oli hyvin keväiset tunnelmat. Jäät monella putouksella vähän laisesti ja päivällä oli välillä hyvinkin lämmin. Kylän alapuolelta laaksossa oli keväinen tunnelma.

Gorgella oli kelit kunnossa.

Kiivettiin neljä päivää. Tosin ei mitään hirvittävän suurta tai tiukkaa, mutta jääkiipeilyssä paikat menee jumiin, vaikka ei mitään tekisikään. Siksi erityisen kuuma tipsi Rjukaniin matkaaville on Rjukan Badet (www.rjukanbadet.no). Norskityyliin öljyrahoitettu täyden palvelun kylpylä. Mikä hauskinta sieltä saa burgerit ja hodarit suoraan alasosastolta ja kirsikkana on ulkoaltaat, jotka varsinkin vähän kovemmilla pakkasilla ovat varmasti todella pop. Muuten löytyi uimaradat, kunnon poreet, kuuma-altaat ja natiaisille omat vempeleet. Saunat valitettavasti ruotsalaistyylisiä. Eli jatkossa Etelä-Norjan reissuille uimapöksyt mukaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s