Kiipeilysohlot testaa: Japanilainen kokkiveitsi, Kai

Kiipeilyn kesäkausi on käynnistynyt hitaasti kelien puolesta. Lisäksi viimeiset pari viikkoa on mennyt tappoflunssassa. Urheili tai ei, niin silti pitää syödä. Ruokaa voi ostaa ravintolasta, valmiina kaupasta tai tehdä itse kaupasta ostetuista aineksista. Näistä viimeinen on mielestäni paras vaihtoehto. Kaupasta voi ostaa ruoka-aineksia nykyisin jopa valmiiksi pilkottuna, mutta mitä hauskaa siinä on? Ruuanlaiton hauskuus perustuu siihen, että saa käyttää veistä…

…ja maailman parhaat veitset tehdään Japanissa! Ennestään minulla on Kioton kauppakujien käsityöläisiltä ostettu fileerausveitsi ja samasta paikasta mukaan tarttunut kala-lihaveitsi sekä Suomesta ostettu pieni japanilainen vihannesveitsi. Kaikki aivan loistavia! Mutta se varsinainen iso kokkiveitsi on ollut valitettavasti eurooppalaista alkuperää, mutta ei ole enää…
…koska löysin laukkuni sopukoista käyttämättömän lahjakortin Stockmannille. No olishan sitä kaikkea tarvinnut. Urheiluvarusteita talvella Torinossa varastettujen tilalle tai vaikkapa kengät töihin. No ei ne tulleet mieleen kun päädyin lahjakorttini kanssa Stockmannin keittiötarvikeosastolle ja näin sopivan hintaisen Kai-merkkisen upean japanilaisen veitsen!
                                     
Tätä kaunista tuotetta on nyt sitten muutama päivä testailtu ja se vastaa odotuksia täydellisesti! Japanilaisten veisten tyypillinen pieni teroituskulma johdattaa veitsen höyhenen kevyesti minkä tahansa pilkkomista vaativan ruoka-aineksen halki. Veitsi myös istuu käteen kuin hanska. Kyllä tällä kelpaa laitella ruokaa ja nälkä lähtee kovemmankin suorituksen jälkeen!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s