Kevät tulee!

Etelä-Suomessa kevät yleensä käsitetään ajanjaksoksi jolloin lumet ovat sulaneet ja luonto alkaa vihertää. Lapissa kevät sen sijan on aika jolloin aurinko paistaa, hanget hohtavat ja jokaisen kynnelle kykenevät pitää lähteä suksimaan tunturiin. Ajallisesti nämä ajankohdat tosin ovat täysin samat eli maaliskuulta toukokuulle. Etelä-Suomessa on harvoin niitä kauniit ”Lapin kevään” päiviä, auringossa hohtavia hankia ja mukavasti lämmittävää aurinkoa, mutta tänään oli juuri sellainen kevätpäivä! 

Hangille vanhalla Sotaratsulla…
    
         

  

Myös Uuno ja Lulu nauttivat…
 
…keväisestä talvipäivästä.
 
    

Yksi kommentti artikkeliin ”Kevät tulee!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s