Revelstoke Backcountry Tour, osa 1

Revelstoke Backcountry Tourin ensimmäinen osa suuntautui Revelstoken vieressä sijaitsevan Montana Bowlin rinteille ja viereisille huipuille. Sain ihan yksityisoppaakseni alkujaan uusi-seelantilaisen Lydian, kun muita ei sitten ollut retkelle ilmoittautunut. No hauskaahan se oli yksityisopas saada! Päivä alkoi hissinousulla, pienellä laskulla ja skinnauksella harjanteelle, jossa käytiin lumivyöryjutut läpi. Tämän jälkeen noustiin kolmelle huipulle Montana Bowlin ympärillä ja viimeisenä laskettiin alas todella hieno varmaan noin 40 asteinen kapeahko kuluaari, joka tosin oli aivan upeassa puuterissa, kuten kaikki muutkin rinteet. Ikinä en ole noin hienossa lumessa päässyt aiemmin laskemaan. Lisää tunnelmia löytyy täältä ja ohessa vielä muutama kuva reissusta.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s