Revelstoke Backcountry Tour, osa 2: Rogers Pass

Revelstoke Backcountry Tourin toisena päivänä ajelimme tunnin verran Rogers Passille tekemään hieman ”alppihenkisemmän” päivän. Mukana oli myös James Australiasta. Aivan aluksi jouduimme poikkeamaan vuokraamon kautta, kun Jamesilla ei ollut kuin tavalliset monot ja opas Lydia sanoi, että ei niillä pärjää. Mutta rando-monojen noudon jälkeen pääsimme liikkeelle. Päivä sisälsi ”alppityyliin” yhden nousun ja yhden laskun. Jamesilla oli hieman vaikeuksia skinnailun kanssa. Lydian lapiointityön avulla pääsimme kuitenkin sujuvasti huipulle ja pääsimme laskemaan jälleen upeassa lumessa! Myös maisemat olivat todella mykistävät! Lisää tunnelmia täältä.

IMG_6778IMG_6789IMG_6791IMG_6795IMG_6804IMG_6805IMG_6807

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s