Reventeellä 19.-20.5.

Sohlot lähti peräti seitsemän hengen voimin keväiselle kiipeilyretkelle Olhavalle ja Reventeelle. Reissu alkoi Olhikselta helatorstaina, jonne Mikko, Jukka ja Pirjo suuntasivat keskiviikkoiltana. Torstaina kiivettiin Salama, Honey ja vähän jotain muuta kevään lämpöennätyskelissä. Ei huono tapa viettää vapaapäivää. Perjantaina sitten tehtiin duunia etänä. Tai ainakin jotkut tekivät. Perjantai-iltana jatkettiin kiipeilyä Reventeellä. Loppujoukko sohloista (Laura, Ville, Jake ja Jannu) saapuivat lauantaina aamupäivällä.
On se vaan taas todettava, että Reventeellä on hienoja reittejä ja loistavaa kiveä. Muitakin kiipeilijöitä oli kiitettävästi, mutta reittejä riittää jokaiselle. Täältä on hyvä hakea tuntumaa näin kauden alkuvaiheissa.
Jukka ja Mikko välppää Olhiksen leirissä. Keli oli oikeasti lämpimämpi kuin miltä tässä näyttää.
Laura lämmittelee koulusektorilla
Ja alas
Jengi koossa
Sormi- ja varvasjammitreenit vaatii välillä lepuuttelua
Kitkakoulussa
Värisuoraa
Jake lähdössä iltauinnille. Muut ottaa sillä välin vähän olutta. Edelleen keli on ihan kiva.
Jannu ja Mikko
Jake
Siellä se menee.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s