Luger No Limit

Kisat käytiin tänään Numelan harjulla. Ilmoittauduttiin Jaken kanssa kuntosarjaan kun ei omisteta rullaluistimia, jotka olivat ohjelmassa kaikissa kisasarjoissa. Aluksi oli ajatuksena mennä kilpasarjaan ilman rullia ja juosta osuudet, mutta sain onneksi puhuttua Jaken ympäri. Minä olisin kuollut sinne Nummelan asfalttiteille. Nyt sai ottaa paljon rennommin. Reitti tuntui jopa leppoisalta kun viimeisen pyöräilyn avain ei ollut älytön paahtaminen vaan enemmänkin tarkka suunnistus polkuviidakossa.
Jake valmiina.
Kuntosarja on aika hätäinen. Matkat ovat maltillisia ja koko suoritus jää alle kolmen tunnin. Idea tietysti on, että kaiken tasoinen porukka pystyy osallistumaan seikkailu-urheilu tapahtumiin ja aloittamisen kynnys laitetaan tarpeeksi alas. Ensin oli porukan hajoittava pihasuunnistus, sitten melottiin yksi selkeä pätkä, juostiin takaisin kisakeskukseen ja lopuksi oli pyöräily. Melonta ja juoksu olivat jopa vähän tylsiä, koska olivat niin selkeitä. Esimerkiksi juoksussa taajamaa ja perus tietä oli suurin osa matkassa ja rastit olivat täysin sivuroolisssa. Pyöräily pelasti paljon, koska se kiersi ovelasti Nummelan lentokenttää ympäröivän harjualueen polkuja ja ulkoiluteitä. Moni menetti varmasti hermonsa kun kaiken kokoisia ja näköisiä uria risteili joka suuntaan, mutta parempi näin kuin kymmenen kilometriä suoraa tietä. Toinen ehdottoman hieno asia oli vesi elementti. Toinen questeista oli veteen laskeutuminen ja sieltä takaisin könyäminen. Lisäksi yksi salmi ylitettiin uiden, joka ainakin itselle edustaa vielä eksotiikkaa urheilun parissa. 
Paikalla oli ehkä reilut kuusikymmentä joukkuetta. Järjestelyt pelasivat ja tällä kertaa sai sinisen paidan. Jännä nähdä mitkä värit tulevat syksyn kisoista. Nummela ei nyt varsinaisesti säväyttänyt, mutta pitäisi heittää pidempää lenkkiä, jotta oikeasti näkisi mitä ympäriltä löytyy.

Samoin Mikko… Kuvista voi kivasti päätellä kuinka paljon kuvattaa mestoilla oli.
Meillä koitos sujui aika harmittomasti. Mitä nyt vähän säädettiin melonnassa, sen jälkeisen rastin etsimisessä sekä kämmittiin yksi leimaus. Ei kuitenkaan mitään dramaattista ja oikeastaan ihan odotettua tällä harjoittelulla. Edellinen suunnistus oli Spring Adventure. Muuten reitti meni jossain alle kolmessa tunnissa eikä maalissa vielä siinä vaiheessa muita näkynyt. Yhden huolimattoman rastileimauksen johdosta on odotettavissa sakkoa, joten ei  tietoa tuloksista. Oma gepsi ei oikein pitänyt vedestä ja viivat menevät taas vähän joka suuntaan. Täytyisi varmaan hankkia joku kevyt oikeasti vettä pitävä pussukka. Huolestuttavin juttu itsellä on kuitenkin edelleen oikea nilkka. Se taittui taas aivan mitättömässä kummussa ja lievä turvotus nousi ulkosyrjään. Olisi hyvä saada se nyt kerralla kuntoon. Seuraavan kerran nilkalle olisi käyttöä muutaman viikon kuluttua Lofoottien halkemareiteillä. 
Kovempien kaverien GPS-seuranta

Lopuksi perinteisesti netistä pöllitty kisavideo.

Edit 10.6.2012: Tulokset juolkaistu ja leimaaminen oli sittenkin onnistunut. Kyllä sitä itse eilen miettikin kun kädessä oli uutuutta kiiltävä oma emitti ja sen käyttöön keskittyi varmasti normaalia tarkemmin. Kilpailun sivuilla ja Multisportin facebooksivulle julkaistu myös kuvia tapahtumasta.

Edit 12.6.2012: Video lisätty.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s