Joulu

Kelit olivat kohdillaan ja jouluna tuli vietettyä neljä yliaktiivista päivää Salon seudulla. Oikeastaan tuli aika kiire liikkua ulkona, ahtaa ruokaa mahaan ja nukkua. Muuhun ei ollut aikaa. Saldo oli vakuuttava: näljänä päivänä jääkiipeilyä, noin 50km latuhiihtoa, lumikenkäilyä, murtsikkaa umpisessa. Eilen salilla venytellessä huomasi miten jumiin kaikki paikat voi saada ja miten paljon sitä todella ehti ruokaa mättämään.

Silti hienoin juttu on talvinen luonto. Hitto että voikin olla nättiä ja tunnelma riittää. Varsinkin aaton aikainen alppilähtö ja kiipeilypäivä jäi mieleen. Näillä hangilla on kiva tehdä retkiä metsissä. Pienikin lenkki tuntuu seikkailulta. Kävin kiertelemässä vanhoja maastopyörämestoja ja täytyy tehdä Salon suunnalle vielä toinenkin kiipeilyretki. Nyt aika ja energia loppuivat kesken. Lisäksi tuli jätettyä Helsinkiin oleellista kiipeilyrojua, joten ensi kerralla vähän paremmin varustautuneena reissuun.

Tällä kertaa tarjolla vain kamerakännykkäkuvaa. Toimituksen kuvatiimi pahoittelee.
Angelniemessä oli ihan hyvää tohinaa ennen pyhiä.

Kelit vaihtelivat päivittäin ja oli kyllä niin nättiä maisemaa tarjolla. Ei vaan tullut taas oikein kuvattua ja tässä taitaa olla suunnilleen ainoa maisemakuva.

Jukalla hyvän kokoiset lainakengät ja erittäin uskottava jääkiipeilypaita.

Jake luottaa teknisempään varustukseen. Kypärä ja unska asianmukaisesti sävysävyyn.

Lunta on Etelä-Suomen mittakaavassa hyvin. Lumikengillä on aidosti käyttöä.

Yllättävän hauska linja vaikka tästä vinkkelistä helpolta näyttääkin. Oma liidipää tuntui kohtuu hyvältä. Jotenkin on vain älytön harppaus lähteä liidaamaan mitään perus jäätä ihmeellisempää.

Minkä puikon siitä ottaisi syliin? Näin alku kaudesta ei jää yllä vielä maahan.

Aattona oli hieno tuisku ja nöösimmissäkin paikoissa oli kunnon talvikelitunnelmaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s