Helsinki City Run 2013

Epähuomiossa tuli ilmoittauduttua Helsinki City Runiin. Juokseminen alkoi jo helmikuussa hyvissä ajoin, mutta muutaman lenkin jälkeen iski kaikki maailman taudit ja pari kuukautta meni sairastellessa. Lopulta treeniaikaa jäi nämä viimeiset 2 viikkoa, johon mahtui 4 x n. 5 km treeniä niin hyvällä vauhdilla kuin pystyi. Ennen juoksua olo oli vähintäänkin epävarma.

Homma meni kuitenkin loistavasti treenipohjaan nähden! Alussa maltoin passailla, vauhtia aloin nostaa puolen välin kieppeillä ja lopun tulin minkä pääsin. Loppuaika noin 2 h. Keli oli upea, samoin reitti! Hieno tapahtuma ja ehdottomasti kannatti osallistua.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s