Chez Dominiquen Bistro

Nyt kun Chez Dominique muuttui Bistroksi parin kuukauden ajaksi, niin piti mennä heti testaamaan paikan laatu, kun normaalisti ei keskituloisen kukkaro ravintolan hintoihin oikein veny. No eihän se halpaa ollut nytkään, mutta joka sentin arvoista!

Kun kerran tämän tason ravintolaan mentiin, niin otettiin tottakai koko menu. Ruuan laatu oli kaukana ”bistrotasosta”, jokainen ruokalaji oli taideteos ja maut täysin sanoin kuvaamattoman upeita! Myös viinit oli todella hyviä ja uskomattoman hyvässä harmoniassa ruokien kanssa. Ja kun nyt kehutaan, niin unohtaa ei sovi myöskään loistavaa palvelua, tyylikästä, mutta silti mukavan rentoa.
Joten suuret kiitokset koko Chez Dominiquen henkilökunnalle upeasta illalliselämyksestä!
Ohessa vielä kuvat ruuista…

Yksi kommentti artikkeliin ”Chez Dominiquen Bistro

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s