Luovutusvoitto

Ollaan kiivetty nyt jokunen päivä Lofooteilla. Aluksi oli kosteaa släbiä, laskeutumiset ovat olleet pääsääntöisesti joka päivä säätämistä ja tänään tehtiin eilisen ukkosrintaman jälkeen pikapläni Rövikaan. Ensin ihan hieno kp alaseinällä, mutta ei tietysti luettu topoja ja puskettiin itsepäisesti sieltä yläseinälle. Useampi suht seikkailullinen kp tunturikoivikosta kovaan kiipeämiseen. Kun päästiin ylhäälle Automation for Peoplen kippuun, niin ei vain enää jaksanut. Ei ollut iloa kiivetä. Minä luovutin toisella pultilla. Jotenkin kiipeilyt ei ole lähtenyt täysillä käyntiin vaikka ollaan pelipaikoilla. Normaalisti itse juuri näissä mestoissa on saanut irti hyvää menoa, mutta nyt pelottaa, heikottaa ja ei vain kulje.

Kun kaikki oli vielä hyvin.

Mentiin uimaan alhaalla olevalle rannalle viimeisillä auringonsäteillä ja sitten baariin oluelle. Nyt elämä voittaa. Ville ja Pirjo saapui mestoille. Huomenna tehdään varmoja valintoja.

Pakittamassa harjannetta alas. 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s