Kevät tulee?

Se tuli tänään todettua. Lähdin tekemään lounaslenkkiä ja kun ajattelin vetäistä nopean tehokkaan rykäisyn, niin laitoin nastarit jalkaan. Heti ulos päästyä oli aika selvä ettei Helsingissä ole enää jäätä. Niinpä sudin oman perus testilenkin pääasiassa nastat asfaltilla huutaen. No, ihan kohtuullinen aika siitä tuli kevään ensimmäiseksi kellotukseksi. 32:36 ja matkaa vaihtelevalla profiililla on 6,95 kilometriä. Paranisikohan tuo alle puolen tunnin?

Nyt pari seuraavaa viikonloppua on matkustamista, joten saa nähdä onko talvikausi etelässä omalta osalta ohi. Hiihtämään nyt ei edes kannata haavailla pääsevänsä, mutta jossain sisämaassa voisi ehkä kiivetä jäätä. Täytyy katsoa missä motivaatio makaa tämän viikonlopun Korouoman reissun jälkeen – poltteleeko kokeilla vielä jotain hakut kädessä vai alkaako valmistautumaan jo kesän rientoihin?

Kelin arvioinnissa auttaisi huimasti, jos kämpästä näkisi ulos. Näin ei kuitenkaan ole kun julkisivuremontti on päällä. Sen verran monta kuukautta takana, että odottaa jo suht kovasti näkymien avautumista. Joulukuusi täytyy laittaa kohta nurin… 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s