Kiipeilysohlot testaa: uusia Pädeja testaamassa Taivaskalliolla

Viime viikolla oli niin onnistunut boulderointi keikka Isatiksessa, että päätin samantien puolitoista kertaistaa Sohlojen pädipinta-alan ja ostaa paukautin Organicin full pädin ja siihen päälle pikkupädin, joista muotoutuu mukavasti mukana kulkeva yksikkö ja kun vielä alennustakin sai niin eipä tätä pientä investointia tarvinnut pidempään pohtia…tosin on jo tullut muutama kesä pohdittua…

Jopas on hienot pädit!

Mutta tänään sattui tuuri ja kaunis päivä ja lähdin testaamaan uusia pädejä suomalaisen kiipeilyn kehtoon Taivaskalliolle yhdessä Lulun, Uunon ja Jukan kanssa.
Jukka…

…sekä Lulu ja Uuno.

Pädisetti tuntui näin ensikosketuksen jälkeenkin edelleen hyvältä hankinnalta. Setti kulkee mukavasti mukana ja tuntuu jämäkältä laadulta. Liekö uudet pädit vai mikä, mutta niin vaan pitkään hiottu Savumuuri (6A+) meni vihdoin viimein komeasti ylös asti!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s