Taipale goes Endurance Quest 2014

Kamat suunnilleen kasassa. Mitä nyt heittoliinaa ei löytynyt mistään ja nyt yritetään väkertää sellaista itse veneilynartsasta eikä vanha ilmapatja näytä pitävän sisällään sitä tärkeintä eli ilmaa. Muuten aika perusvarustetta mitä nyt jotain järjestäjien määräämiä pakollisia turvajuttuja. Edessä on ensimmäinen vähän pidempi kisa ja ruokapuoli aiheuttaa eniten ihmettelyä. Samoin tietysti juomat näillä keleillä. Voin vain arvata miten väsynyt mies kärähtää lauantaipäivän valjetessa koko voimalla. Täytyy yrittää vain juoda tarpeeksi.

Pikku hiljaa kaikki kasaan.


Kisaan suhtautuu nyt aika huolestuneesti. Pari päivää sitten tein päätöksen osallistumisesta ja vieläkin on melkoinen epäilys. Pari viime kuukautta on mennyt vähän miten sattuu. Viimeksi urheillut kunnolla toukokuussa ja välissä on ties minkälaista matkustamista ja sairastelua. Viimeisen viikon aikana olen  käynyt muutaman kerran juoksemassa ja jonkun verran on melottu Töölöstä käsin kun liityttiin seuraan. Silti kovin on kevyttä.

Kesä mennyt aikalailla ohi kuntoilujen puolesta. Jonkinlaista melontaa on tullut harrastettua muutaman kerran. 

Joka tapauksessa huomenna klo 19:00 ollaan viivalla ja pitäisi jaksaa painaa seuraavan päivän puolelle. Kisaa voi seurata http://www.endurancequest.com/seuranta-tulokset/ ja ilmeisesti sieltä näkee livenä meidänkin koomailut.

2 kommenttia artikkeliin ”Taipale goes Endurance Quest 2014

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s