Logistiikka

Harrastaminen vaatii jatkuvasti uutta gearia ja lomalla kaikkea täytyy kyetä liikuttelemaan. Tämä johtaa väistämättä panostuksiin myös muilla sektoreilla. Vaihdettiin auto Villen määritelmien mukaan kuljetusvälineeseen. Eli ei enää näppärää ajettavaa pikku coupea vaan iso laatikkomainen katumaasturi ja jotta neljän hengen pohjoisen loma on mahdollinen, iskettiin perään vielä kärry. Mukaan menee just ja just neljän hengen pyöräkamat, kiipeilyroinat, leirivarustus ja reilu määrä K-kaupan muovikasseja.

Otettiin Nina ja Jukka kyytiin Rovaniemen asemalta, käytiin marketissa ja neuvoteltiin kohde ennen Pelloa. Päätettiin kääntyä Neljäntuulen tien suuntaan ja aloittaa loma luultavimmin pyöräilyllä. Katsotaan mihin päädytään ja mitä tapahtuu…

Yksi kommentti artikkeliin ”Logistiikka

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s