Kuuma tipsi Rovaniemeltä

Tämän vuoden Lapin reissulla reilun viikon hiihtämisen ja kiipeilyn jälkeen vietettiin hyvä hetki ennen yöjunaa Ounasvaaran Santa Sport keskuksen kylpylässä. Paras kokonaisuus mitä Suomessa tullut vastaan lyhyen kylpemisurani aikana. Oikeastaan vain ulkoallas puuttui. Suomessa kun ollaan, niin hyvä sauna löytyy. Samoin kuuma/kylmä allaskombo kunnon lämpöeroilla sekä tarvittavaa voimaa erilaisissa hierontapisteissä joissa oli sellaista poretykkiä, että paikat saa kyllä auki. Lisäksi mesta on normaali uimahalli eli radat löytyy ja lapsille on altaat. Kompleksista löytyy lisäksi ravintolat, kuntosalit ja hotellipalvelut, joten Rovaniemellä voi ottaa lepoa myös pidemmän ajon keskellä.Googlen pimppaama kuva Jaskalta edelliseltä vuodelta kun oma kone teki tenän ja täytyi vetää kovo tasaiseksi. Tunnelmaa on roppakaupalla kun oikein nätisti satelee isoja kauniita hiutaleita.

Tulee ehdottomasti ohjelmaan jatkossakin pohjoisen reissuilla. Autojunaan on enemmän kuin kätevä yhdistää ja kiskaista samalla siviilit päälle. Pasilaan saavuttaessa on käytännössä jo valmis taas kaupunkimenoon kun on peseytynyt ja lihaksisto edes pikkaisen pehmeämmässä kunnossa.

Vielä panoraamat paikan päältä: http://www.testure.eu/client/santasport/spa.html

3 kommenttia artikkeliin ”Kuuma tipsi Rovaniemeltä

  1. Joo, tuo on hilpeä. Google+ ilmoittaa aina välillä, että ovat ehostaneet lomakuvia. Kohta varmaan ei tarvitse itse edes kuvata, vaan google toimittaa valmiin lomakuvapaktin jostain maailman valvontakameroista kerättynä.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s