Mäki

Finalborgon marketilta nousee hauska mäki. Nousua on yhtä soittoa ainakin kilometri. Luultavasti enemmänkin. Ensimmäinen satula on Melognon kylän jälkeen. Ajettiin se tänään tempomielessä. Kovaa hommaa vetää reilu tunti ilman lepoa, mutta siitä saa harvinaisen tehokkaan treenin. Alas tullessa ei tarvitse polkaista kertaakaan, mutta vilpoinen voi tulla.

Profiili

Mäessä on noin 950m kohdalla DH kaverien kuppila, josta saa palautusjuomat ja voi kivalla kelillä istuskella vielä mukavasti terdellä. Toppi satasen korkeammalla ja aika käsittämätöntä, että metsässä on monessa paikkaa vielä lumi maassa. Melkein näköyhteyden päässä olevalla Finalen rannalla kun on jo useampana päivänä ollut hätäisimmät uikkareissa.

Jake lähestymässä toppia.

Yksi kommentti artikkeliin ”Mäki

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s