Köpis

Ranska lähenee. Ruotsi oli yllättävän tylsä. Oikeastaan vasta Skånessa alkoi olla eri fiilarit kun Pohjanmereltä puhalsi ja Malmö sekä Juutinrauma avautuivat silmien eteen. Yllättävän helposti tänne pääsee. Vähän sama olo kun olisi ajanut jonnekin Ouluun. Pidemmällekin menisi helposti, mutta jäin tekemään vielä vähän duuneja. Laivalla se ei valitettavasti oikein onnistunut.

Täällä sitä nyt sitten ollaan irkkupubissa Köpiksessä. Kuinka raikkasta. Ajattelin päivällä tien laidassa vilistäneitä mainoskylttejä katsellessa, että kyllä voikin olla tylsää. Samat liikkeet ja samat ihmiset. Kuoleekohan turismi joskus? Silloin kuin kaikki on samaa. Ehkä ihminen saa nostettua lämmötkin ettei tarvitse sen takia lähteä etelään.

Edit: sen verran tanskalaiset on erilaisia, että fish&chipsistä on kolmannes vihreää – mitvit!?!?!??

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s