Lottovoitto syntyä, mutta minne?

Onko todellakin lottovoitto syntyä Suomeen? Vai ehkä sittenkin Sveitsiin? Aamupäivällä pari sataa metriä komeaa kiipeämistä seinällä jolta löytyisi noin kaksi kertaa pidempiäkin reittejä. Kävelymatkaa reittien juurelle on alle puoli tuntia lähikylästä. Kun ilma sitten kuumenee kiipeilyä ajatellen liikaa, on mukava palata alas laaksoon ja pulahtaa vuoristopuroon, jonka laidat ovat kuin Gaudin taidetta. Siinä menee mukavasti iltapäivä pulikoidessa ja aurinkoa ottaessa. Illalla voi sitten nauttia paikallisen keittiön toinen toistaan maukkaammista antimista. Kun vielä tulotaso tuntuu olevan ainakin autokannasta päätellen kelvollinen, niin ei ihme, että sveitsiläiset ovat hieman sisäänpäin lämpiävä kansa. Kun ovat onnistuneet rakentamaan maanpäällisen taivaan niin ei ihme, jos sitä halutaa suojella. Sen verran hyvin meillä Suomessa asiat onneksi ovat edelleen, että meillä on sentään varaa välillä matkustaa katselemaan sveitsiläistä paratiisia. No liian montaa päivää ei sentään ole varaa Sveitsissä olla, eli huomenna takaisin halvempaan paratiisiin eli Italiaan…

   
    
    
    
    
 

Yksi kommentti artikkeliin ”Lottovoitto syntyä, mutta minne?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s