Jaanankallion uusi sektori

Jaanankalliolle on näköjään kesän aikana väsäilty erittäin ansiokas uusi sektori North Face. Sektori on erinomainen lisä Jaanankallion tarjontaan tällaiselle keskitason kiipeilijälle. Kallio on putsattu suorastaan ihailtavan puhtaaksi ja vielä alustakin on muokattu miellyttäväksi. Sektorilla on vähän toistakymmentä köysreittiä sekä muutama boulderreitti. Reittien greidit on pääosin nelosta ja vitosta ja siihen päälle kaksi 6a:ta ja yksi 6b, joka osoittautui ainoana reittinä vielä tällä ensimmäisellä yrittämällä liian vaikeaksi, joten pitänee palata toisenkin kerran…

   
   

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s