Sohlot Repoveden kansallispuistossa

Vietimme (kiipeily)sohlojen kanssa pikkujoulut/liikuntaviikonlopun Repoveden kansallispuistossa 28-30.11.15. Vuokrasimme sähköttömän mökin kansallispuistosta. Reissussa oli mukana minä Terhi, Jaakko, Mikko, Laura ja Ville sekä Ranskanbuldogit Uuno ja Lulu. Lähdimme työpäivän jälkeen ajelemaan kohti Valkealaa. Minä matkustin takapenkillä Uunon ja Lulun kanssa ja Ville ja Jaakko istuivat etupenkillä. Parin tunnin automatkan ajan yritin rauhoitella levotonta Uunoa, joka ei tykännyt automatkasta. Lulu sen sijaan otti koko matkan rennosti ja nautti matkustamisesta. Mökin sijainti oli huonosti merkattu ja jonkun aikaa ajelimme pilkkopimeässä metsässä edestakaisin ja osittain vaellusreittiäkin pitkin. Lopulta löysimme mökin. Otsalamppujen valossa tyhjensimme autosta tavarat. Koirat juoksivat innoissaan edestakaisin vilkkupannat kaulassa. Hetken päästä saapui myös Mikko ja Laura. Ilta menikin mukavasti mökkiä lämmitellen, koiria rapsutellen, syöden, juoden ja jutustellen. Veljekset Mikko ja Jaakko kävivät vielä lenkillä ennen saunaa. Mökki saatiin vähän liiankin lämpimäksi eikä tarvinnut palella.IMG_0305Lauantai päivä valkeni. Minä, Ville, Uuno ja Lulu olemme enemmän kävelijöitä, joten pakkasimme eväät mukaan ja lähdimme patikoimaan valoisaksi ajaksi kansallispuistoon. Sen sijaan Jaakko, Mikko ja Laura pukivat trikoot jalkaan ja lähtivät neljän tunnin maastojuoksulenkille.IMG_0312Uuno on kuulemma henkeen ja vereen ulkoilmakoira vaikka ei ihan heti ulkonäöstä uskoisi. Uuno kirmasi onnesta soikeana metsäpoluilla ja Lulu perässä.IMG_0321IMG_0327IMG_0332IMG_0351IMG_0368

IMG_0375
Seikkailu-urheilijatkin tulivat vastaan. Tällä kertaa he olivat tehneet toisilleen suunnistusratoja vuoronperään pitkin Repoveden kansallispuistoa.
IMG_0383
Evästauko: vettä, kahvia, suklaata, keksiä, rinkeliä pähkinöitä ja jotain patukkaa. Neljän tunnin patikoinnille tarvitaan monipuoliset eväät.
IMG_0394
Patikoinnin lopussa tuli pimeys.
IMG_0397
Saunajuomat kylmässä.
IMG_0414
Illanviettoa ja jutustelua.
IMG_0436
Kaikki loppuu aikanaan. Loppusiivousta ja auton pakkaamista.
IMG_0444
Uuno haistelee viimeisiä hajuja.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s