Pyörä puhtaaksi

Kävin viikko sitten ensimmästä kertaa elämässäni pesemässä auton ja samalla tajusin mihin itsepalvelupesuloita voisi oikeasti käyttää. Näillä keleillä maastopyöräily on likaista hommaa ja varsinkin kerrostalokämppään kalustoa raahatessa toivoisi kelin olevan aina nätti. Pesemiseen kun ei ole oikein välineitä tai paikkaa Helsingin kantakaupungilla.

pesu

No mutta, ainakin Kalasatamasta löytyy kätevä kortilla toimiva itsepalvelupesula, josta voi ostaa suihkua vaikka 50 centtiä kerralla. Se on tosin aika hätäinen ruiskaus, mutta jo ekellä saa pyörän puhtaaksi ravasta. Pesuvehkeestä löytyy moodia aineilla, ilman, paineella, hennommalla virralla tai vaikka imuri jos haluaa taiteilla enemmän.

Automaatti toimii kortilla ja rahaa voi laittaa kerralla parista ekestä suuriin paljousalennuksiin. Se sylkäisee kuitin jossa olevalla koodilla kredittejä voi hiljalleen käyttää. Siis vaikka 50c kerralla.

 

 

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s