Joulusaunavalmisteluita…

Tänään tekaisin hyvän kasan koivuhalkoja vaikkapa joulusaunaa varten. Ensin moottorisahalla rangat pätkiksi, sitten kirveellä haloiksi ja lopuksi vielä pinoon saunan räystään alle kuivumaan. Koko hommaan taisi mennä 2.5 h ja yllättävänkin raskasta touhua, itse asiassa hyvää treeniä. 

Kun käyttää moottorisahaa niin saha tekee tietysti suurimman työn, mutta kyllä painavien rankojen nostelu ainakin käy työstä ja kirveen kanssa heiluminen on ihan kunnolla raskasta tekemistä. Loppupuolella huomasi selkeästi, että väsymys alkoi painaa ja piti keskittyä lyönteihin jo ihan eri tavalla kuin alussa. Mutta nyt on puut pinossa ja sitten vaan odotellaan joulusaunaa…

 

Kasa halkoja syntyy…
  
…kun on hieno takki…
  
…ja moottorisaha sekä kirves.
  
Nämä etummaiset pinot…
  
…ja vähän lisää kottikärryjen oikealla puolella oli lopputulos.
 

Siellä ne puut sitten palaa…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s