Whistler – hiihtokoulussa

Piti se tämäkin sitten kokea, hiihtokoulu. Vuosikymmenet olen ollut suksilla käymättä päivääkään hiihtokoulua. Ihan OK on mennyt, mutta olen kyllä aina hahmottanut tiettyjä ongelmakohtia laskemisessani. Kun rinne jyrkkenee, niin taipumus painon valahtamiseen taakse ja sisäsukselle on ollut ilmeinen. Onkos se nyt sitten se alppihiihtolähetyksistä tuttu ”klassinen sisäsuksivirhe”? No ehkä on, ehkä ei, mutta ongelman tiedostamisesta huolimatta, se on vaan sitkeästi tuntunut palaavan vuodesta toiseen, etenkin alkukauden lumilla. Niinpä Extremely Canadian -firman Steep Clinic osui aivan oikeaan saumaan! Kurssilaisia taisi olla 8, vai olikohan 10…no joka tapauksessa opettajien määrä suhteessa opetettaviin oli erinomainen! Minä olin kahden hengen ryhmässä ja opettajamme Claire sai ainakin minun päässäni jotain ”naksautettua” oikeaan suuntaan. Opin mielestäni ymmärtämään hyvin omien tyypillisten virheideni olemuksen ja sain myös paljon ”työkaluja” kuinka välttää näitä virheitä ja pysyä ehkäpä vähitellen niistä kokonaan erossa. Tämän kokemuksen perusteella suosittelen aivan ehdottomasti hiihtokoulua aivan jokaiselle!

Ja tässä vielä muutama kuva ensimmäiseltä päivältä…

 

…hieman lisää toiselta…

 

…ja lopuksi vielä farewell party paikallisen oluen ja texmex-henkisen ruuan sekä hyvän seuran parissa…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s