Whistler – backcountry

Viimeisen kokonaisen päivän Whistlerissä vietin takamaastoissa. Ryhmämme oli alunperin kuuden hengen kokoinen, kaksi pariskuntaa ja kaksi tällaista äijää. Valitettavasti toinen ”äijistä” oli unohtanut toisen skininsä jonnekin ja huomasi sen vasta, kun olimme puolessa matkassa vuorta matkalla hisseillä ylös. No ryhmämme pieneni viiteen ja lähdimme oppaamme Jamien kanssa kiertämään vuorta pienessä lumisateessa ja jopa maagisen kauniissa maisemissa. Vaikka näkyvyys olikin rajallinen, niin hissien ja vuorten takana avautui aivan huikean upeat takamaastot! Noissa maisemissa saisi kulumaan kyllä pidempäänkin aikaa, vaikkapa useamman vuoden. Retkemme oli erittäin onnistunut ja sen kruunasi ennen viimeistä skinnausta laskettu 40-asteinen seinä, joka oli aikalailla täydellisessä kunnossa, joka on oppaamme mukaan erittäin harvinaista. Yleensä seinämää ei pysty laskemaan joko yläreunan lumilipan takia tai lumivyöryvaaran vuoksi. Nyt saimme kuitenkin laskea hienon pätkän upeassa pehmeässä lumessa! Ohessa muutama kuva ja videojuttua löytyy täältä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s