Tornikeskus

Yllättävän hauskaa ja odotetun hankalaa. Hissipyöräilyä talvella. Ei ihan heti olisi uskonut Suomesta löytyvän ympärivuotista pyöräparkkia, mutta kyllä sellainen vain on Nurmijärven Klaukkalassa. Tornikeskus osoittaa ettei yrittänyttä laiteta. Tänäänkin keskeja oli lähemmäs parikymmentä.

Pari kertaa ollaan vierailtu lumikeleille. Liukasta on ja urat haukkaavat helposti kuskin penkan puolelle. Päivän mittaan reitit kuluvat ja urat syvenevät. Renkaiden sivuttaispito on koetuksella. Nastat olisi paikallaan. Itse olen ajanut kummallakin kerralla paksuilla 27.5+ Minioneilla ilman nastoja. Erittäin hyvää tekniikkatreeniä mihin vaan maastoajoon.

Lunta on tällä hetkellä paljon ja metsäpätkät ovat ajettavissa korkeintaan fätillä. Avoimella oli kolme rataa auki. Yksi paremmin lapioitu ja kahdella muulla oli enemmän omillaan. Toinen oli minulle liian hankalaa syvää uraa ja toinen varsinkin ensimmäisillä laskuilla hauskaa hankipyöräilyä.

https://www.facebook.com/tornikeskus/

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s