Huuhkajavuori

Näinä päivinä pitäisi tietysti olla Olhavan laatalla tai Kustavissa. Komeimmat linjat ja kauneimmat somekuvat.

Huuhkajavuori on kuitenkin hyvä perustallaajan vaihtoehto. Se on lämmin, kompakti, yläköysiystävällinen ja helpolla lähestymisellä. Kaikkea mitä näin alku kaudella arvostaa. Lämmöstä täytyy vielä sanoa ettei varsinkaan facereiteillä käynyt kertaakaan edes mielessä sormien palelu ja kallion alla on hyvä evästellä vaikka lyhyissä kamoissa.

Tehtiin eilen nopea visiitti muiden päivän rientojen välissä. Trädiliidimetrejä, jammausta, nyhistelyä pienillä kiteillä ja niin paljon toistoja kuin jaksoi. Nyt aamusta on väsyneet forkkarit ja hellät sormet. Se on pitkästä aikaa upea tunne.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s