Keväthangilla

Salpausselällä on parhaillaan käsittämättömät hiihtokelit. Ladut ihan tiptop, luistellen pääsee älytöntä vauhtia ja sää hellii. Tahtoo olla liiankin hyvä. Harvoin huhtikuun alussa etelässä pääsee samalla tapaa nauttimaan ja jos vielä vähänkään haluaa pidentää hiihtokautta niin nyt on siihen älyttömän hyvät mahdollisuudet. Siis ihan naurettavan hyvää.

b1
Laura muikeana.

Ollaan tänä vuonna käyty muutama kerta hiihtämässä murtsikkaa Messilästä käsin. Siellä keli ja ladut ovat vaan niin paljon paremmat kuin PK seudulla ja kun asutaan Lahden motarin tuntumassa, niin ei matkakaan ole paha. Kautta voi kivasti pidentää kummastakin päästä näillä vierailulla ja onhan Tiirismaa, Messilä ja hiihtostadikka sitä klassisinta suomihiihtoa.

b2
Lahden stadionin loppulasku ja hevosenkenkä vähintään kerran kaudessa.

 

 

 

 

 

 

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s