Ulkokauden avaus

Kevät hanget hohtavat ja aurinko lämmittää. Kesä on jo mielessä. Päätettiin lauantai aamuna ennusteita katsellessa aloittaa ulkokausi. Kustavista on ollut juttua tälle kaudelle ja kun siellä on tarjolla jäälähtöä, päätettiin pakata auto. Tavoitteena oli retkifiilis ja rento oleilu. Vähän siinä sivussa kiipeilyä. Lauantaina jäätä Angelniemessä ja sunnuntaina kalliota Riskelänvuorella. Mukana Laura, Jukka, Vesa ja Mikko.

DCIM/101MEDIA/DJI_0135.JPG
En ole koskaan nähnyt Angelniemeä näin paksussa kunnossa. Aurinko polttaa pikku hiljaa jäätä puhki. Kuva: Vesa.

Lauantaina paksussa kunnossa oleva Angelniemen putous hohti valkoisena auringossa. Jää helpon pehmeää ja fiilisteltiin kiipeilyä rennoin rantein. Keväällä kaikki on lenkkeriä. Liidattiin vain yksi linja ja päälle pikkaisen yläköysittelyä. Ihmeteltiin pikkuista kuvauskopteria (alla pieni tiiseri). Illaksi ajettiin Naatalin vanhaan kaupunkiin syömään ja saunomaan.

Video: Vesa/Ville.

Sunnuntai piti olla se aurinkoisempi ja lämpimämpi päivä, mutta Kustavi piti taas innokkaat ruodussa eikä antanut mitään liian helpolla. Aurinko kävi esillä aina välillä, mutta vilpoista oli  kun Riskelänvuoren facelle pyyhki napakka länsituuli. Näpit meni kiivetessä nopsasti tunnottomiksi. Kausi kuitenkin avattiin parilla laatureitillä ja päästiin kokemaan jäälähtö. Itselle ensimmäinen kerta talvioloissa kalliolla ja jos tätä enemmän harrastaisi niin äkkiä opettelisi niksin pari käsien lämpimänä pitämisestä.

Video: Vesa/Ville.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Vesa, ajattomat mohavet ja Riskelänvuori. Kuva: Jukka.

 

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s