Taipale

Lost in Kainuu -reissun yhteydessä tuli käytyä nopeasti Taipaleessa. Oli hienoa päästä rentoutumaan edes hetken. Samalla tuli kuvattua Taipaleenvaaraa ja lähiseutua ilmasta. Alla videoita lähinnä sukulaisille. Hyvä tarkistaa miltä kaikki näyttää taivaalta käsin.

Kuvausdrone oli itsellä käytössä ensimmäistä kertaa ja onhan se helppoa saada komeaa kuvaa. Toki vähänkään laadukkaampi filmi vaatii harjoittelua ja varsinkin kameran säätöihin tutustumista. Nämä ovat harjoituspätkiä nolla lentotaidolla ja ilman mitään säätöä kameran kanssa tai videoiden editointia.

 

2 kommenttia artikkeliin ”Taipale

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s