Talvikiipeily

Talvikiipeily on hapokasta. Varsinkin ilman jäätä. Ja erityisesti ilman tuntumaa. Oli kuitenkin todella mukava viettää päivä talviluonnossa ulkoillen. Talvella kaikki on raskasta eikä drytoolissa ole juuri näillä pohjilla järkeä, mutta onhan se hauskaa.

Aittakallio on helppo lähestyä, varmistaa ja kiivetä (jos draikka sitä nyt koskaan on). Silti meno on jyrkkää oikeaa kiipeilyä. Loistomesta.

Kaivoin perjantaina kellarista pölyisen laatikon jossa on ollut pari viimeistä vuotta talvikiipeilykamat. Raudat alkaa olla aika done jo olivat todella tylsässä kunnossa. Hyvä kun pysyivät jalassa. Toiset hakut olivat jopa terässä. Pakkasin tavarat reppuun ja lauantai aamulla ihmeteltiin kaunista talvista maalaismaisemaa Mäntsälässä Aittakalliolle ajettaessa. Kunnon talvipäivä ja aitoa puhdasta pakkaslunta.

Itse kiipeily oli niin karseaa kuin kahden vuoden tauon jälkeen drytool voi olla. Kiivettiin yksi kolmonen ja neljä nelosta. Tietysti pääasiassa ylistellen. Viimeisen reitin lopussa ei oikein pystynyt puristamaan hakuista saati lyömään niitä turpeeseen.

Talvinen metsä on nätti ja varmistaminen hauskaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s