Vihdoinkin

Viime viikot ovat olleet ihmeellistä välitilaa. Koko ajan on ollut hirveä uho liikkumaan ulos, mutta toteutus on ollut todella heikko. Lopputulos on kuntosalia, kiipeilyhalleja ja kuppiloita. Ulkona on käytännössä vetänyt muutaman hikisen juoksulenkin ja sunnuntaiset maastopyörälenkit. Ihan hauskaa elämistä, mutta välillä on epäillyt itseä onko oikeasti laiska vai vain ilman motivaatiota.

Nyt on takana eka kunnon viikonloppu ulkoliikuntaa ja olo on ihan eri tasolla. Eilinen helle auttaa tietysti asiaa, mutta tuli taas todettua mikä on spinningin ja maantiepyöräilyn sekä muoviotteiden ja kallion ero. Se on huikea. Perinteisesti minun kesä on alkanut ensimmäisestä maantielenkistä. Sen ajoin eilen ja taas kerran täytyy todeta, miten hienosta lajista on kyse. Voima välittyy niin nätisti asfalttiin.

Ulkokiipeilyt ovat lähteneet ihmeen helposti käyntiin. Normaalisti keväällä on seinällä paskanjäykkänä eikä uskalla tehdä mitään, mutta ehkä jotain kehitystä on tapahtunut kun on pystynyt heti aloittamaan omalta tasolta ja eilen tuli jopa kerran tiputtuakin, joka on ollut hyvin harvinaista. Ehkä tästä tulee vielä jotain…

Muutama kuva viime torstailta Rollareilta kauden avauksesta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s