Picnicsläbiboulderointia Kaitalammella

Kaitalammen reunojen sileät mukavan pyöreät kallioseinät suorastaan vaativat pientä släbitekniikan treenailuboulderointia leppoisan grillailun lomassa. Kalliot ovat pääosin melko sammaleisia, mutta puhtaitakin kohtia löytyy pienellä haeskelulla. Ko. alueella ei kuitenkaan varmasti ole kovin suotavaa ryhtyä kallioita puhdistelemaan, mutta pienikin pläntti riittää släbitekniikan mieleen palautteluun. Ja kun ei kovin pitkiä pätkiä lähde vetämään niin ei edes pelota. Kalliot ovat mukavan loivia, mutta silti pääsee ihan sopivasti testailemaan jalkatekniikkaa. Oheisessa kuvasarjassa allekirjoittanut näyttää hieman mallia…ja kun on saanut tarpeeksi kiipeilystä niin voi siirtyä grillailun pariin…

Kaunista järvimaisemaa Kaitalammelta.
Tossut jalkaan…
….ja ylöspäin…
…huipulla!
Sitten grilli päälle…
…pihvit grilliin…
…ja lautaselle.
Jälkiruoka.
Kunnon ateria päättyy aina…
…espressoon.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s