JOULUTERVEHDYS

 JOULUTERVEHDYS: AJATUKSIA JOULUNAJAKSI
Joulu on monelle nykyajan oravanpyörässä pyörivälle sohlaajalle vuoden ainoa hetki jolloin pysähdytään edes hetkeksi miettimään omaa elämää ja jopa elämän tarkoitusta. Onko se kaikki tavara jota on tullut haalittua todella tarpeellista? Kannattaako siellä toimistolla todellakin istua illat pitkät ja tehdä jotain  josta lopulta hyötyy joku ihan muu kuin itse? Onko kaikki arkipäiväinen kiire todellakin tarpeellista vai vain tapa tehdä itsensä tarpeelliseksi? Mikä on lopulta elämän tarkoitus ja mikä on elämässä viime kädessä tärkeätä?
Näihin kysymyksiin jokainen joutuu etsimään omat vastauksensa, kuten myös oheisen kuvan kalkkuna on tehnyt jossain korkealla Himalajan rinteillä Intiassa sijaitsevassa pienessä muutaman teltan kylässä. Kalkkuna on löytänyt ympärilleen kaiken elämälleen tarpeellisen: vesikippo, ruokakippo ja nukkumapaikka, siinä se kaikki tarpeellinen on. Olisiko meillä ehkä opittavaa tästä kalkkunasta? Näiden pohdintojen myötä…
OIKEIN HAUSKAA JOULUA JA MUKAVAA VUOTTA 2013 KAIKILLE!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s