Kiipeilysohlot testaa: Jeti-lumikengät, iPad Mini, SD-kortinlukija jaGoogle Bloggerin mobiiliversio

Tällä kertaa testivuorossa on Jeti-lumikengät, iPad Mini sekä siihen liittyvät SD-kortinlukija sekä Google Bloggerin mobiiliversio.

Ensin arvio lumikengistä. Kyseessä on perinteinen ”kehikko-malli”, joten kantapään alle ei pitkissä ylämäessä kulkua helpottavaa korotuspalaa löydy, mutta pohjassa on pitävät piikit, samoin kengän kärjessä. Myös sidesysteemi toimii näppärästi. Lumikenkien hinta oli jotain seitsemänkympin kieppeillä, joten hinta-laatusuhteeltaan suorastaan erinomaiset pelit!

Toinen testikohde on iPad Mini, jonka Pitkän tabletinhankintapohdinnan jälkeen päädyin hankkimaan. Odotuksissa on ollut erityisesti Nokian tabletti, mutta kun sellaista ei nyt edelleenkään tunnu olevan luvassa ja aasialaisen tekeleet ei oikeen innosta, niin päädyin hankkimaan cupertinolaisten omenatuotteen, vaikka Windows Phone, RT ja 8 ovatkin erittäin kiinnostavan oloisia käyttöjärjestelmiä. No miksi sitten juuri Mini? No siksi, että Mini sopii taskuun. Suuri ajatus on, että nyt voisi ryhtyä kirjoittelemaan ”online-blogia” ikään kuin lennosta vaikkapa pidemmiltä kiipeilyreiteiltä. Sitä ennen pitää tietysti hankkia sim-kortti enkä nyt ole ihan varma että kiinnostaako ketään lukijaa sellainen ”online-bloggaus”, kun ei noita lukijoita muutenkaan jonoksi asti ole… No tämä teksti on kuitenkin kirjoitettu iPadillä, joten ainakin tällä kirjoittaa pystyy. Testissä oli myös SD-kortinlukija, jotta myös muilla kameroilla kuvatut kuvat saa mukaan näihin blogeihin. No tämä lukija toimii yksinkertaisesti ja hyvin, erinomainen lisälaite.

Viimeinen testikohde on Google Bloggerin mobiiliversio eli ohjelma, jolla tätä tekstiä kirjoitan. Kokonaisuutena tätäkin voi kehua. Ohjelmassa pystyy naputtelemassa tekstiä ja lisäilemään kuvia, joita pystyy ottamaan myös lennosta mobiililaitteen omalla kameralla. Huono puoli on se, että ainakaan vielä en ole keksinyt miten kuvia saisi tekstin sekaan, eli nyt tulee ensin teksti ja kuvat perään. Myöskään kuvatekstit eivät tunnu onnistuvan. Samoin jonkun muun kuin nykyisen sijainnin asettaminen ei onnistu. Kuitenkin ihan kelvollinen ohjelma. Tällä hetkellä löytyy version iOS:lle ja Androidille, mutta eiköhän Windows-versiokin pian ilmesty.

Tässä tämän kertaiset testit, lisää tulee jossain vaiheessa ja nyt muutama kuva…

2 kommenttia artikkeliin ”Kiipeilysohlot testaa: Jeti-lumikengät, iPad Mini, SD-kortinlukija jaGoogle Bloggerin mobiiliversio

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s