AY-fudis, Pajulahti, 23.-24.2.2013, NOF – Pro-liitto 7 – 0

Vuotuinen AY-fudisturnaus pelataan tänä vuonna Lahden Suurhallin sijasta Pajulahden urheiluopistolla, koska perinteinen Suurhalli ollaan häpeällisesti muuttamassa sählykentiksi. Ei kovin vahva osoitus lahtelaisesta jalkapallokulttuurista!

No Pajulahden olosuhteet ovat kuitenkin erinomaiset. Pajulahti-hallissa on hyvä kenttä ja selkeästi lämpimämpi kuin Suurhalissa. Myös urheiluopiston lounas on maistuva.

Me, eli Neste Oil – Fortum eli NOF, aloitti matsit Pro-liittoa vastaan. Vastus osoittautui kevyeksi, me vietiin ottelua ihan täysin, voitettiin lopulta 7 – 0. Minä tein yhden maalin hienon läpijuoksun päätteeksi. Tosin Pauli kritisoi toisessa tilanteessa, että miksi syötin keskiviivalle, kun Pauli antoi mulle syötön boksiin vetopaikkaan, no naama oli väärään suuntaan kai…

Iltapäivällä vastus kovenee ja jatkopaikka käytännössä ratkeaa, koska sunnuntaiaamun vastus on todennäköisesti liian kova. Nyt tässä lepäillään ja valmistaudutaan päivän toiseen matsiin.

Pajulahti-halli
Meidän jengi valmistautuu.
Vaihtopenkki.
Vielä viimeiset venytykset.
Peli alkaa.
Suomalaisen urheiluhistorian havinaa.
Pauli kylläisenä.

Yksi kommentti artikkeliin ”AY-fudis, Pajulahti, 23.-24.2.2013, NOF – Pro-liitto 7 – 0

  1. Kukaan ei kyllä odottanut boxista syöttöä keskiviivalle. Viimeistään siinä vaiheessa vastustajan selkäranka myös murtui 🙂

    Kivaa oli pelailla ja hyvinhän se meni.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s