AY-fudis, Pajulahti 23.-24.2.2012, Osa 2

Lauantaina iltapäivällä kohdattiin Palloahuet, taso tiukkeni, mutta homma hoitui 3-0. Sunnuntaiaamun matsi SAK Lahtea vastaan ratkaisee siis lohkovoiton.

Aamulla piti herätä jo ennen seiskaa kun matsi alkoi Pajulahdessa jo klo 9. Ennakkoarvioiden mukaan oltiin altavastaajia, tai ainakin aiempien vuosien perusteella SAK oli suosikki. Matsi lähti kuitenkin hyvin vauhtiin kun saatiin melko nopeasti pari maalia. Lopulta hoidettiin homma maalein 6-3.

Iltapäivällä päästiin hakemaan finaalipaikkaa välierään A-kuivausta vastaan. Ottelu lähti mukavasti käyntiin tilanteiden puolesta, oli vissiin parikin läpiajoa ja muutenkin hyviä paikkoja, mutta kerta toisensa jälkeen vastustajan erinomainen maalivahti veti pidemmän korren. Matsi päättyi 0-0 ja ratkaisu jouduttiin hakemaan rangaistuspotkuilla. Valitettavasti vastustaja oli parempi, joten päädyttiin finaalin ja vierailevan tähden eli Pietarin Zenitin reservijengin kohtaamisen sijaan pronssimatsiin SAK Lahtea vastaan.

Pronssipelissä kohtasi kaksi väsynyttä jengiä. Meillä oli sen verran enemmän potkua jäljellä, että hoidettiin homma kotiin maalein 3-1. Onhan se aina hienompaa päättää turnaus voittoon kuin häviöön ja mehän ei lopulta hävitty yhtään ottelua koko turnauksessa varsinaisella peliajalla, joten oikein hyvä maku viikonlopusta jäi.

Pietarilaiset hoitivat lopulta voiton luovutuksella. A-kuivaukselta ei löytynyt enää joukkueellista pelikykyisiä pelaajia. Toisaalta, eipä voittajajoukkueesta ollut epäselvyyttä koko viikonlopun aikana, sen verran eri tasolla pietarilaiset olivat kuin kukaan muu.

Oma peli ehkä hiipui hieman viikonlopun aikana väsymyksen alkaessa hiipiä lihaksiin. Pallon kanssa ei enää toisen päivän matseissa meinannut saada oikein mitään järkevää aikaiseksi, mutta yllättävän hyvin jaksoi loppuun asti juosta ja tehdä sitä kautta töitä joukkueen eteen. Tieysti kun pelaa käytännössä kerran vuodessa yhden vikonlopun isolla kentällä ja isolla pallolla niin pelaaminen on aika haastavaa, mutta tulipa taas tehtyä kuitenkin se ”vuotuinen maali”. Ehdottoman hauska tapahtuma tämä AY-turnaus joka tapauksessa on!

Tällaisellä välineellä pelataan jalkapalloa.
Fan since 1980! Silloin West Ham voitti Arsenalin FA Cupin finaalissa, jota katselin varmaan jostain mustavalkoteeveestä, mutta West Hamin peli iski heti.
Kohta pääsee taas pelamaan…
Neste Oil – Fortum puhtaalla pelillä lohkovoittaja!
Ja pronssia tuli tänäkin vuonna.

2 kommenttia artikkeliin ”AY-fudis, Pajulahti 23.-24.2.2012, Osa 2

  1. Hieno homma, että SAK kaatui tänään kahdesti. Respect 🙂

    Mutta ei olisi pitänyt mennä 2 vuotispäiville vaan olisi pitänyt tulla potkimaan 🙂

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s