Kolmas setti

Kevään kolmas treenijakso on varmaan suunnilleen takana. Tällä jaksolla ei tosin ole juuri tullut treenattua. Nyt takana on puolitoista viikkoa sitkeätä flussaa ja sitä ennen olin pari viikkoa Marokossa. Fiilikset ovat tällä hetkellä sen verran kypsät sairastelun osalta, että lähdin eilen muiden sohlojen mukaan Salmisaareen, vaikka kunto on vieläkin vähän sitä sun tätä. Kiipeilin hissukseen yliksellä reittejä ja välillä jopa puski hikeä kun käytti tarpeeksi vaatetta. Psykologinen vaikutus oli valtava ja illalla tuntui ihan kuin olisi tehnyt jotain mainittavaa. Nukahdin vielä sohvalle, joten otti se varmaan lopulta koville.

Marokossa tuli pyörittyä monenlaisessa maastossa. Oikeastaa nykyään treenaa juuri tällaisia reissuja silmälläpitäen ja tietysti maastossa pyöriminen ja tilanteisiin joutuminen on sitä parasta treeniä.

Marokossa liikuttiin kyllä paljon varsinkin reissun kiipeilyosuudella. Päivistä tuli hyvinkin liikunnallisia kun trekkausta oli jonkin verran ja reittejä etsiessä ja niiltä palatessa, joutui pyörimään ties missä. Lisäksi loppu loman aikana heitti pari kevyttä juoksulenkkiä, mutta muuten oltiin ihan turistina. Tauti iski on matkalla ja olen miettinyt pääni puhki miten käytännössä aavikolla voi saada nuhan. Toinen tuliainen reissusta oli hillitön polte kiipeilyyn. Reissun kiipeilypäivät typistyivät lopulta neljään ja nyt olisi pakko päästä seinälle tai ulos asap. Olen päättänytkin aloittaa kevyen kiipeilyn. Tuskin se toipumista hidastaa. Käynhän minä töissäkin. Pääsiäisenä on tavoite ainakin käydä koskemassa paljasta kalliota ja vetäistä vielä ainakin yhdet jääkiipeilyt tälle kaudelle.

Joka tapauksessa treenaamisesta ei nyt kannata enempää kirjoittaa. Pakko päästä kuntoon ja aloittaa tuntuman haku uudestaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s