Ulkokallioilla!

Kauden avaus Rollareilla. Aluksi oli idea mennä fiilistelemään ja teknoamaan, mutta keli oli sen verran hyvä ettei kiipeilytossuja voinut olla vetämättä jalkaan. Kallio oli jopa lämmin ja halkeamat kuivia siellä missä vesi ei valunut topin kinoksista. Ja valumat oli muutenkin sen verran pieniä puroja ettei ne haitanneet menoa. Suurin osa linjoista oli ok.

Kesä on saapunut!

Täytyy harkita vakavasti kiipeilyreissuja jo lähi viikkoina, jos kelit pysyvät tällaisina. Oma kuntokin alkaa pikku hiljaa palailemaan. Vielä ei sykkeitä viitsi nostaa, mutta selkeästi kesää kohti tässä mennään.

Pirjo teknosi näyttävästi. Täytyisi itsekin mennä hakemaan tuntumaa.  Samoin olisi hyvä kerrata pelastautumis asiat. Sitten voikin kesällä ottaa vastaa suurta haastetta ja tehdä sankaritekoja turvallisuuden illuusion hallitessa pääkoppaa.

Vaikka aurinko paistoi, ei lämpöä ihan älyttömästi ole. Varjossa  oli varmaan pakkasta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s