Aurinkoa, lunta ja vuoret!

Lapissa on kaamosaikaan ainutlaatuinen tunnelma. Missään muualla ei voi kokeaa samaa tunnelmaa kuin tunturissa silloin kun lyhyt päivän tyyppinen vaihtuu pimeäksi yöksi. Eteläinen taivas liekehtii punaisen ja oranssin eri sävyissä, synkkä pimeys lähestyy pohjoisesta ja siinä välissä taivas ja tunturit kietoutuvat sinisen ja violetin eri sävyihin kunnes pimeys voittaa ja tähdet, kuu ja revontulet ottavat vallan. MUTTA, kun Helsinki on näyttänyt viimeiset viikot keskellä päivää tältä…
…ja lumesta ei ole valon lisäksi tietoakaan, niin on UPEATA matkustaa näihin maisemiin…

…viikoksi nauttimaan auringosta ja lumesta!

Ollaan siis Bad Gasteinissa Itävallassa ja tarkoitus on sekä lasketella että nauttia paikallisen kylpylän vesistä sekä mahdollisesti tutustua Salzburgin kaupunkiin. Föhn-tuuli on puhaltanut lumet kylästä menneellä viikolla, mutta vuorilla lunta riittää rinteissä ja sääennustekin lupaa kaunista aurinkoa. Lumi ja aurinko on todella tervetullutta tämän ehkä ilmojen puolesta synkimmän ikinä kokemani syksyn jälkeen. Nautitaan nyt vuorista ja valosta ja toivotaan, että Helsinkiinkin saataisiin talvi pian!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s