Kiipeilysohlot testaa: Movement Super Turbo randosukset, osa 1; pehmeähoidettu rinne

Kevään pohjoisen reissua varten löysin Relaa.comin Puodista edulliset Movementin Super Turbot ja pienellä googlailulla totesin ne lupaaviksi suksiksi joten kaupathan siitä tuli.

No nyt ollaan Tahkolla ja tänään pääsin vihdoin viimein testaamaan uusia komeita suksiani Tahkon kevät auringon pehmittämissä rinteissä.
Aiemmin olen laskenut lähinnä kisasuksilla. Uusimmat sukseni ovat muutaman vuoden takaiset all mountain sukset Headin Monsterit joiden kuvittelin olevan ihan kelvolliset pehmeillä rinteillä tai jopa rinteiden ulkopuolella, mutta väärässä olin tällä kertaa…
Vanhoista Monstereistani ei voi puhua samana päivänä uusien Super Turbojeni kanssa. Pehmeällä laskeminen on aina ollut mielestäni vähintäänkin raskasta, jopa hieman hankalaa. Järkytys oli melkoinen kun pääsin uusien suksieni päälle. Pehmeä rinne ei aiheuttanut mitään tuskaa eikä vaikeuksia vaan sukset suorastaan lensivät läpi sohjon ja pehmeän sohjoisen lumen! Siinä sitä vaan sitten seisoskelin uusilla suksillani ja annoin mennä, en olisi ikinä uskonut, että sohjoisella rinteellä laskeminen on näin hauskaa! Varmaan naamalla oli koko päivän typerä idioottimainen hymy, joka oli seurausta laskemisen hauskuudesta…
Testin toisessa osassa uusia suksia testataan Pallaksella skinnaillen, katsotaan onko meno taas yhtä hauskaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s