Varo kotia!

Onhan sitä tässä tullut vuosien varrella harrastettua kaikenlaista mitä perussohvaperuna voi pitää jossain määrin riskialttiina: kiipeilyä sisällä sekä ulkona eri muodoissa kalliolta vuorille, laskua rinteiden ulkopuolella, surffausta, capoeiraa, …

Mutta kotonahan ne suurin osa tapaturmista sitten kuitenkin lopulta sattuu. Tähän asti on harrastuksissa tullut vain pieniä ruhjeita ja mustelmia. Kotona rapuissa hosuessa murtui jalka. Aika helposti vielä. Ei ollut tukevat vaelluskengät jalassa. Sukka on vähän liukkaampi kuin vibram. Tavarat on sikin sokin käsissä eikä repussa. Ja sitten vielä vähän vauhdikkaammin rappusia alas, niin siinä sitä ollaan.

Mitä tästä nyt sitten voi oppia? FB kommenttia siteeratakseni: kannattaa viettää mahdollisimman paljon aikaa pois kotoa. Eli ulos ja terveellisten harrastusten pariin!

Yksi kommentti artikkeliin ”Varo kotia!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s