Teknoten kesää kohti

Eilen duunista kotiin pyöräillessä pääsi yllättämään pieni takatalvi. Pitkäkoskella alkoi olla jo vähän viileä ja kostea. Kun vihdoin lähestyin Laaksoa oli paikat todella jäässä ja vaatteet litimärkiä. Olin uhmakkaasti valinnut asuksi collegehupparin ja maastopyöräilyshortsit joten rae- ja räntäsade teki tehtävänsä.

Keleistä huolimatta olisi mukava liikkua ulkona ja kiipeilykauden jatkaminen Espanjan jälkeen innostaisi kovasti. Nyt on tullut käytyä vain vähän kokeilemassa kivellä ja kerran Salmisaaressa ihmettelemässä sisäkiipeilyä. Sekä suomalainen graniitti että muovi tuntuivat todella omituisilta lämpimän kalkkikiven jälkeen, mutta eiköhän niihinkin taas opi.

Kesäkausi ja trädireitit tässä nyt kuitenkin pyörii koko ajan mielessä. Olen etsinyt netistä materiaalia ja miettinyt mihin sitä pystyisi. Viime vuonna ajatteli lomailevansa tänä kesänä jossain uusissa paikoissa, mutta kyllä se Norja taas kiinnostaisi – ja kiinnostaisi kovasti. Kesääkin silmälläpitäen olisi hyvä olla teknon perusjutut olla halussa. Siis ihan kaiken varalta. Mitään varsinaisia nousuja ei ole mielessä. Näillä keleillä on aikaa treenata.

Rollarit ja tekno – varma valinta sadepäiville. Homma oli taas tauon jälkeen aikalailla hakusessa. Rullaportaiden nousu kesti yli tunnin. Jotenkin yllättävän nihkeä kiivetä myös teknisesti. Sama on tullut todettua monesti trädilläkin. Ihme reitti kaikkinensa.

Harrastukset kelien mukaan. Välillä kalliota noustessa oli aika uhkaavaakin pilveä. Välillä tuli räntää ja vettä. Topissa paistoi kuitenkin aurinko.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s