Malttamista

Vielä täytyy malttaa. Käsi tuntuu koko ajan paremmalta, mutta on kuitenkin vielä heikko ilman tukea enkä voi kuvitella tekeväni sillä mitään vähänkään voimaa vaativaa. Keskiviikkona on röntgen ja keskustelut lekurin kanssa. Alkuperäisen suunnitelman mukaan sen jälkeen pääsisi tekemään. Täytyy kuitenkin malttaa…

Olen päässyt taas urheilemaan. Kesäkuussa pari itselle kovaa 50km juoksuviikkoa, yksi viikko puujalan kanssa lepäilyä ja viime viikon loma meni maantiellä ajaessa. Kiipeily luonnollisesti loistaa poissaolollaan, mutta muuten melkein normaalia menoa. Mukana on ollut vähän kehonhuoltoa ja lihaskuntoa.

Juokseminen on ollut päällimmäinen juttu. Pääasiassa olen pyrkinyt pysymään maastossa ja mieluummin suunnistanut, mutta myös sileätä totta kai tulee juostua. Tuntunut ihan hyvältä, mutta en ole huomannut vauhdeissa mitään suurta. Täytyy jatkaa ja yrittää käyttää viikoittain ainakin muutama tunti juoksuun. Matkassa ehkä joku 30km voisi olla realistista. Suunnistus on jollain tasolla hanskassa ja nyt pääsee miettimään enemmän reitinvalintoja kun ei ole koko ajan eksyksissä.

Pyöräilyä on takana viikko. Kaikki sileällä, koska maastoajon rynkytys on se viimeinen asia kädelle. Huomenna aloitan työmatkapyöräilyn ja säännölliset ajot cyklolla. Viron lomalla pitkät maantielenkitkin onnistui eli ei ongelmia sen suhteen. Tuntuman vaan joutui hakemaan vähän uusiksi eikä meno päätä huimaa, mutta jos 500km sääntö toimii voi se hyvinkin aueta tässä kohtapuoliin.

Muuten on tullut tehtyä hyvin vähän huoltoa ja lihaskuntoa sekä käytyä vuosien tauon jälkeen futaamassa. Laji muistutti heti kovuudesta kun tipahdin viime peleissä kenttään puujalan saatuani. Käveleminen oli työlästä parin päivän ajan. Fudiksessa hajoaa paikat, miksi sen joskus lopetinkin, mutta jos nyt ihan vähän kävisi pelailemassa.

Eli summattuna voisi sanoa, että olen päässyt vasta liikkeelle. Edelleenkään en ole keksinyt sopivaa tavoitetta. Ja kaiken lisäksi pitäisi maltaa. Käsijarru päällä.

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s